De eetbare school

In deze film nemen juf Elske en leerling Lies ons mee naar allerlei mooie plekken in Brabant waar kinderopvang en scholen met voedseleducatie bezig zijn. De film is bedoeld voor de kinderopvang en het primair onderwijs, maar ook voor professionals en beleidsmakers op het gebied van voedseleducatie.

De film is gemaakt om gedeeld te worden. Het doel is om de video als inspiratiebron op allerlei manieren in te zetten. De makers willen het gesprek faciliteren.

Bijvoorbeeld in gesprek met je collega of met een school omdat je iets met voedsellessen wilt gaan doen. Of als je in gesprek met de gemeente gaat over voedseleducatie en het lokale beleid. Misschien tijdens een workshop, presentatie of training die over deze thematiek gaat of als je een netwerkpartner op concrete ideeën wil brengen. Of als je je levenspartner wilt overtuigen in een gezonde discussie over (op)voeding 😉 Mogelijkheden genoeg. Enjoy!

Sharing is caring!

Hoe een klein land groot kan zijn

Voedselproductie, dat is waar ons kleine land groot in is. Toch zullen we nog veel grootser moeten denken voor een duurzame toekomst. 

Wij vertellen over de zoektocht van de sector. Eerlijke verhalen over kleine en grote stappen, en over misstappen. We kijken buiten de grens, in ons land, en bij ons thuis.

Nieuwsbrief
Nieuwsgierig naar een duurzame voedseltoekomst?